Z pokladne ukradol 100.- €.Mladá Popradčanka kradla šaty.Vykradli cukráreň.Zo školy ukradli mreže z dvora domu zase stromčeky.

05.08.2010 Celý región

Z prečinu krádeže obvinili včera bardejovskí policajti 26 ročného muža z Bardejova.
1/ Z pokladne ukradol 100. - €:
Obvinený Bardejovčan 14.6.2010 v čase okolo 11:00 h vošiel do potravín a bufetu vo vestibule stanice SAD v Bardejove. Prišiel k riadne uzavretej, avšak neuzamknutej registračnej pokladni pri ktorej sa v tom čase nik nenachádzal, otvoril zásuvku registračnej pokladne a ukradol z nej 2 ks bankoviek nominálnej hodnoty 50. - €. Obvinený sa skutku sa dopustil aj napriek tomu, že sa v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch dopustil obdobného činu , za ktorý bol postihnutý pokutou.

2. Mladá Popradčanka kradla šaty:
Popradskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže 17 ročné dievča z obce Stráne pod Tatrami, okr. Poprad.
Počas včerajšieho dopoludnia ukradla obvinená v jednej z predajni odevov v Kežmarku 2 ks šiat. S tými odišla bez zaplatenia avšak na schodoch vedúcich z predajne ju chytila predavačka. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 3 . - €. Za obdobný čin bola mladá Popradčanka za posledných 12 mesiacov riešená uložením blokovej pokuty.

3/ Vykradli cukráreň:
Včera dopoludnia oznámil na polícií majiteľ jednej z cukrárni vo Vyšných Ružbachoch vlámanie do prevádzky.
Zatiaľ neznámy páchateľ sa do cukrárne vlámal počas noci z utorka na stredu. Odniesol si odtiaľ jeden kávovar, dva LCD televízory, jeden plazmový televízor a mince. Celková spôsobená škoda bola vyčíslená na 3 800. - €. Polícia prípad vyšetruje ako prečin krádeže.

4/ Zo školy ukradli mreže z dvora domu zase stromčeky:
Bardejovskí policajti vyšetrujú od včera krádež železných mreží a železného regálu z areálu istej strednej školy v Bardejove.
Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 2.8.2010 do 4.8.2010 vnikol do riadne uzamknutého a oploteného areálu školy a ukradol odtiaľ 6 ks voľne položených mreží a jeden železný regál. Škole tak vznikla škoda 330. - €.

Rovnako krádež vyšetrujú od včera kežmarskí policajti. Zatiaľ neznámy páchateľ v noci z utorka na stredu prekonal 2 metrové oplotenie jedného z rodinných domov v Kežmarku a z dvora ukradol stromčeky a to päť tuji a dva smreky. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 346. - €.

Polícia v oboch prípadoch začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.
 

Vyberte región